Páginas

martes, 29 de abril de 2014

VIDA I TRAJECTÒRIA

 
Va nàixer a Barcelona a l’any 1958. Sent la major de quatre germans, des de ben petita ja manifestava el seu gust per la literatura, gust heretat dels seus pares.

Llicenciada en Antropologia per la Universitat de Barcelona i amb un màster en guió, va ser professora de Llengua i Literatura en un institut durant molts anys. Finalment, als anys '90, com que la seua activitat com escriptora era tan intensa, va abandonar l'ensenyament per dedicar-se exclusivament a escriure.  


Però, anys més tard, va deixar d'una banda la literatura infantil i juvenil per dedicar-se, aquesta vegada, a l'escriptura de guions televisius, (convertint-se en guionista de sèries tan conegudes com Poblenou o Nissaga de Poder), al mateix temps que impartia tallers i màsters d'escriptura creativa de guions.  
Passat un temps, Maite Carranza, de nou va sentir enyorança per escriure per als més menuts i va tornar al món de la literatura juvenil i infantil. Aquesta vegada, amb més temps per poder compaginar-ho amb l’escriptura de guions i el seu ensenyament.



No hay comentarios:

Publicar un comentario